• Contrast
    • Layout
    • Font

Lauantaina 29.8. Varalan Urheiluopisto täyttyi pesäpallonuorista, kun C-ikäisten tyttöjen ja poikien aluejoukkueet kokoontuivat testi- ja valmennusleirille sekä pelaamaan ensimmäistä kertaa C-ikäisten aluejoukkueiden mestaruusturnausta. Varala on yksi Suomen Pesäpalloliiton valmennuskeskuksista ja vastasikin 130 urheilijan testi- ja valmennusleirin järjestelyistä ja aluejoukkueiden mestaruusturnauksesta.

Viikonlopun ohjelmassa oli pelien ja testien lisäksi luento urheilijan elämäntavasta ja voimatekniikoiden opettelua painonnostaja Jenni Puputin johdolla.

Aluejoukkueiden mestaruudesta taistelivat Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Suomen, Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen parhaat C-juniorit. Voiton veivät Satakunnan pojat ja Etelä-Suomen tytöt.

Satakunnan poikien mestarijoukkueessa pelasivat: Aleksi Ahjolahti, Niklas Ahjolahti, Joona Anttila, Niko Ehto, Matias Jokisalo, Anton Karra, Joona Lehtinen, Janne Leppänen, Joni Levä, Joonas Peltomäki, Juho Siren ja Janne Viitanen. Pelinjohtajina Niko Peltomäki ja Juha Vartiamäki.

Etelä-Suomen tyttöjen voittajajoukkueessa pelasivat: Vilma Haapala, Anni Heikkilä, Ira Jokivalli, Iida Järvinen, Fanni Kanerva, Senni Korhonen, Vilma Levänen, Katri Oksanen, Bettiina Pasi, Tiia Saarela ja Annamaija Suontausta. Pelinjohtajana toimi Jari Luopa.

Tapahtumalle on luvassa jatkoa ensi vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top