Opiskele ammattiin urheilun ohella

Joustavasti ammattiin

Ammattiin opiskelu onnistuu joustavasti urheilun ohessa. Sinulle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa otetaan huomioon kaikki aikaisempi osaamisesi. Urheilutaustastasi on varmasti hyötyä. Paineensieto- ja keskittymiskykysi, tavoitteellisuutesi ja aktiivisuutesi ovat vahvuuksia, joita kannattaa käyttää myös opiskelussa ja työelämässä.

Ota yhteyttä suoraan Tampereen Urheiluakatemiaan niin rakennetaan tarpeitasi vastaava opintopolku (yhteystiedot)

urheilijalle-ammatti
Pirkanmaasta paras paikka urheilun ja opiskelun yhdistämiseen!


Voit olla myös suoraan yhteydessä oppilaitosten yhteyshenkilöihin (esittelyt yhteystietoineen alla).

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Urheilijalle joustavia opintoja esim. autoala, isännöinti, kiinteistövälitys, koneenasennus ja kunnossapito, liiketalous ja kauppa, logistiikka, matkailu ja ravitsemisala, pintakäsittely, sisustaminen, sosiaali- ja terveysala, sähkö, talonrakennus ja muuraus, tieto- ja viestintätekniikka, turvallisuus…

Lue lisää TAKKin tarjonnasta.

Yhteyshenkilö
Kouluttaja tea.nikkila@takk.fi puh. 044 7906 429

Takk Logo
Tampereen aikuiskoulutuskeskus

Huipulle tähtäävä urheilu ja ammattiin opiskelu Tredussa

Urheilija voi hakea urheilijoiden ammatilliseen peruskoulutukseen Treduun. Urheilu voidaan yhdistää oppilaitoksen kaikkiin toisen asteen tutkintoihin. Urheiluohjelmaa toteutetaan yhteistyössä Tampereen urheiluakatemian ja Sammon keskuslukion urheilulinjan kanssa.

Lue lisää Tredun tarjonnasta.

Yhteyshenkilöt
Urheilukoordinaattori Antti Särösalo
antti.sarosalo[at]tampere.fiAntti

Opinto-ohjaaja Ulla Haavikko
 ulla.haavikko[at]tampere.fi 

Tredu Logo
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Ammattiopinnot urheilun ohella SASKYssa

Urheilijoille, erityisesti lentopalloilijoille yksilöllisiä opiskelupolkuja ja joustavia opintomahdollisuuksia aktiiviurheilun ohella. Mm. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella merkonomiksi verkossa urheilu-urasi aikana. Työssäoppiminen mahdollista suorittaa vaikka omassa urheiluseurassa!

Muita joustavia opintoja talonrakentaja, metalliala, kivirakentaja, pienkonekorjaaja, kosmetologi, putkiasentaja, eläintenhoitaja…

Lue lisää SASKYN tarjonnasta.

Yhteyshenkilö
Liikunnanopettaja aija.jokinen[at]sasky.fi

Sasky logo
Sastamalan koulutuskuntayhtymä Sasky

Liikunnasta ammatti urheilijalle, Varalan Urheiluopisto

Varalassa voi opiskella Liikunnan perustutkinnon (2. asteen tutkinto, jonka voi suorittaa peruskoulu tai ylioppilaspohjaisena), Liikunnan tai valmentajan ammattitutkinnon (urheilijalle, jolla on liikunta-alan työkokemusta tai soveltuva 2. asteen tutkinto).  Valmentajaksi siirtyvälle sopii Urheilijasta valmentajaksi -koulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen valmentajien kanssa. Opiskelu tapahtuu joko oppilaitosmuotoisesti tai oppisopimuksella.

Yhteyshenkilö

Katja Laaksonen, katja.laaksonen[at]varala.fi

Varala Logo
Varalan Urheiluopisto

Tampereen Urheiluhierojakoulu

Urheiluhierojakoulutuksen voi suorittaa myös urheilija-statuksella. Opinnoissa yhdistetään Urheiluhierojakoululla suoritettava hierojan ammattitutkinto ja yksilöllinen liikunnanohjaus -ammattitutkinto-osa Varalan Urheiluopistossa.

Urheilijan opintopolku on tarkoitettu vähintään peruskoulun oppimäärän suorittaneille tavoitteellisessa valmennuksessa oleville aikuisurheilijoille.

Lue lisää Tampereen Urheiluhierojakoulun tarjonnasta.

Yhteyshenkilö
Eliisa Vahtolammi, eliisa@tu.fi

thuk logo
Tampereen Urheiluhierojakoulu