Urasuunnittelu ja työelämään siirtyminen

Tampereen Urheiluakatemia tukee jäsenurheilijoita työelämään siirtymisessä yhteistyössä verkostokumppaneiden kanssa. Tuen tarve keskustellaan urheilijan kanssa tapauskohtaisesti ja käytettävissä ovat esimerkiksi Eezy Unitedin palvelut sekä yhteydet urheilijaystävällisiin työpaikkoihin.

Eezy United

Urheiluakatemian urheilijoilla on mahdollisuus saada apua urasiirtymään, työllistymiseen ja urasuunnitteluun liittyvissä asioissa.


”Eezy Unitedilla ymmärrämme eri lajien ja harjoitusohjelmien asettamat vaatimukset työnteolle. Meillä voit työskennellä myös tiiviin aktiiviuran ohessa. Kun tavoitteellisen urheilun ohella haluaa tehdä töitä, on työn joustavuus keskeinen tekijä. Pyrimme tarjoamaan juuri sinun tilanteeseen sopivan joustavan työn ja työajat. Urasiirtymän ollessa edessä, autamme sinua löytämään paikkasi urheilu-uran jälkeen. Tuemme sinua myös mahdollisessa työuran vaihdossa”

Jussi Piha, Eezy Unitedin Tampereen aluejohtaja

LUE LISÄÄ EEZY UNITEDIN SIVUILTA


EU Guidelines on Dual Career of Athletes:

Vuonna 2012 valmistuneet EU:n yhteiset huippu-urheilijan kaksoisuran mahdollistamisen ja kehittämisen linjaukset löydät täältä.