Jäsenyyden hakeminen

Hakeminen

Tampereen Urheiluakatemia on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville, oman lajinsa huipulla oleville ja sinne pyrkiville urheilijoille. Jäseneksi voivat hakea toisella asteella (lukiot ja ammattiopistot) opiskelevat ja siitä vanhemmat korkeakouluissa opiskelevat tai ilman opiskelupaikkaa olevat tai jo valmistuneet urheilijat. Alaikäisiltä urheilijoilta vaaditaan jäseneksi hakemisen yhteydessä vanhemman suostumus urheilijan tietojen tallentamisesta akatemian jäsenrekisteriin.

Sammon keskuslukion ja Tredun urheilulinjoille hyväksytyt urheilijat on pisteytetty lajiliitoissa jo urheiluoppilaitokseen hakemisen yhteydessä ja he saavat akatemiastatuksen automaattisesti opiskelupaikan vastaanottaessaan. Muut toisen asteen oppilaitoksissa tai korkea-asteella opiskelevat sekä ilman opiskelupaikkaa olevat urheilijat hakevat jäsenyyttä sivun alaosasta löytyvillä hakulomakkeilla.

Lisätietoja hakemisesta saat oman oppilaitoksesi urheiluakatemian yhteyshenkilöltä tai Tampereen Urheiluakatemian toimistolta.

Jäsenhaku on auki kaksi kertaa vuodessa 1.8.-30.9. (lukiolaiset 1.8. – 31.8.) ja uudestaan 1.-31.1. (lukiolaiset 1.-20.1.). Hakemukset lähetetään pisteytettäväksi lajiliittoihin, jonka vuoksi käsittelyajat voivat vaihdella liittojen pisteytysaikataulujen mukaan. Kaikki hakijat saavat tiedon valintapäätöksestä sähköpostitse urheiluakatemiasta.

Jäseneksi hyväksytyt urheilijat saavat päätöksen mukana hyväksymiskirjeen, joka sisältää yleisinfon akatemiasta sekä ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen. Sammon keskuslukion ja Tredun urheilulinjojen opiskelijat saavat vastaavat ohjeet oppilaitostensa urheilukoordinaattoreilta. Akatemiaurheilijat maksavat vuosittain jäsenmaksun, jota vastaan he saavat akatemian tukipalveluihin oikeuttavan jäsenkortin ja lukuvuositarran (uudet jäsenet) tai vain lukuvuositarran (vanhat jäsenet). Jäsenmaksu kaudella 1.8.2023-31.7.2024 on tamperelaisten urheiluseurojen urheilijoilta ja niiltä, joiden kotikunta on Tampere 30 euroa. Mikäli urheilija edustaa muuta kuin tamperelaista seuraa eikä hänen kotikuntansa ole Tampere, maksu on 60 euroa.

Katso ohjeet jäsenmaksun maksamiseen.


Hae jäsenyyttä

Seuraava hakuaika on 1.8.-30.9.2024 (lukiolaiset ja Varalan opiskelijat 1.-31.8.).

Tredun opiskelijoiden urheiluakatemian jäsenhaku tapahtuu urheilukoordinaattori Antti Särösalon kautta (yhteystiedot).