Tietosuoja

Tampereen Urheiluakatemia toimii Varalan Urheiluopiston alaisuudessa ja jakaa sen kanssa samat tietosuojakäytännöt. Varalan Urheiluopisto pyrkii ylläpitämään korkeatasoista yksityisyydensuojaa. Varala käyttää henkilötietoja ensisijaisesti hallinnoidakseen, tarjotakseen, kehittääkseen ja ylläpitääkseen tarjoamiaan tuotteita ja palveluita, käsitelläkseen varauksiasi, optimoidakseen palvelukokemustasi ja yksilöimään kanssasi käytyä viestintää.

Lue tietosuojaselosteet huolellisesti ymmärtääksesi, miten ja mitä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi. Kun annat henkilötietojasi meille ja hyväksyt soveltuvat käyttöehdot, annat suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi käsitellään kutakin palvelua koskevien ehtojen ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos laki edellyttää sinulta yksityiskohtaisempaa suostumusta, tulemme pyytämään sinulta tällaisen suostumuksen.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä: Varalan Tietosuojaseloste

Henkilötietojen tarkistus tai poistolomake

Mikäli haluat henkilötietojesi tarkistuksen tai tietojen poiston rekistereistämme, lähetä oheinen lomake täytettynä Varalan tietosuojavastaavalle:

Henkilötietojen tarkistus tai poistolomake

Tietosuojavastaava:
Varalan Urheiluopisto
Pasi Hyvönen
Varalankatu 36, 33240 TAMPERE

tietosuojavastaava@varala.fi