Urheilijaystävälliset työpaikat

Osa-aikatyö on urheilijalle usein taloudellisesti välttämätöntä jossain vaiheessa urheilu-uraa. Urheilijoiden on tärkeää löytää joustavia työntekomahdollisuuksia urheilu-uran aikana, sillä vain järkevällä ajankäytöllä on mahdollista löytää riittävästi aikaa harjoittelulle ja palautumiselle. Työkokemusta omaavana urheilijan on myös helpompi sijoittua työmarkkinoille urheilu-uran jälkeen.

Tältä sivulta löydät urheilijaystävälliset työpaikat Tampereen seudulla.


Urheilija: Ole rohkeasti yhteydessä työpaikkaan ja esittele avoimesti oma tilanteesi, tavoitteesi sekä toiveesi työn suhteen. Kerro myös, että olet saanut tiedon työpaikasta Tampereen Urheiluakatemiasta ja että olet akatemiaurheilija.

Työnantaja: Tampereen Urheiluakatemia etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita rekrytoimaan urheilijoita. Urheilijat ovat tottuneet tekemään työtä tavoitteidensa eteen, ovat luotettavia ja aikaansaavia työntekijöitä ja voivat myös tuoda positiivista näkyvyyttä yritykselle. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä urheiluakatemian toimistoon (yhteystiedot).


Urheilijaystävälliset työpaikat Tampereella

Eezy United

Adecco Finland

Helkama Rent Oy

Soldem Oy

Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut