Urheilufysioterapia

Tampereen Urheiluakatemiassa urheilufysioterapeutit työskentelevät yhteistyössä valmennuksen kanssa. Urheilufysioterapia on säännöllistä toimintaa, jolla pyritään vammariskin pienentämiseen, harjoitettavuuden kehittämiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Arkivalmennuksen lisäksi urheilufysioterapia on tärkeä osa vammojen kuntoutusta ja urheiluun paluun tukemista. Lajiprosessien ulkopuolella Tampereen Urheiluakatemian jäsenillä on mahdollisuus päästä jäsenhinnoilla fysioterapian yksilövastaanotolle Varalan Sporttiklinikalle.

Jäsenhinnat

  • Fysioterapia 60min – 71€ (norm. 84€)
  • Fysioterapia 45min – 63€ (norm. 74€)

Varaa aika Varalan Sporttiklinikan ajanvarauksen kautta ja valitse työntekijäksi Jani Ikonen tai Eetu Autio. Varatessasi aikaa laita lisätietoihin, että olet Tampereen Urheiluakatemian jäsen. Maksun yhteydessä Varalan Urheiluopistolla sinun tulee esittää Tampereen Urheiluakatemian voimassa oleva jäsenkortti.

Tampereen Urheiluakatemian urheilufysioterapeutit:

Eetu Autio 0443459961

Jani Ikonen 0444918280


Fysioterapiaharjoittelu

Otamme fysioterapiaharjoitteluun keväällä 2022 yhden opiskelijan ensimmäisen vuoden harjoittelujaksolle ja 1-2 fysioterapiaopiskelijaa viimeisen vuoden soveltavaa harjoittelujaksoon. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen eetu.autio@varala.fi / jani.ikonen@varala.fi 15.3 mennessä. Harjoittelijat valitaan hakemusten ja haastatteluiden perusteella.