Urheilufysioterapia

Tampereen Urheiluakatemiassa urheilufysioterapeutit työskentelevät yhteistyössä valmennuksen kanssa. Urheilufysioterapia on säännöllistä toimintaa, jolla pyritään vammariskin pienentämiseen, harjoitettavuuden kehittämiseen tai suorituskyvyn parantamiseen. Arkivalmennuksen lisäksi urheilufysioterapia on tärkeä osa vammojen kuntoutusta ja urheiluun paluun tukemista.

Lajiprosessien ulkopuolella Tampereen Urheiluakatemian jäsenillä on mahdollisuus päästä jäsenhinnoilla fysioterapian yksilövastaanotolle Varalan Sporttiklinikalle:

urheilufysioterapeutti Jani Ikonen Tampereen Pyrinnön koripalloilijan kanssa

Valitse palvelukategoriaksi Varalan Sporttiklinikka.

Jäsenhinnat

  • Fysioterapia 60min – 71€ (norm. 84€)
  • Fysioterapia 45min – 63€ (norm. 74€)

Varaa aika Varalan Sporttiklinikan ajanvarauksen kautta ja valitse työntekijäksi Jani Ikonen tai Eetu Autio. Varatessasi aikaa laita lisätietoihin, että olet Tampereen Urheiluakatemian jäsen. Maksun yhteydessä Varalan Urheiluopistolla sinun tulee esittää Tampereen Urheiluakatemian voimassa oleva jäsenkortti. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tampereen Urheiluakatemian urheilufysioterapeutit:

Eetu Autio
urheilufysioterapeutti (sert.)
0443459961
eetu.autio(at)varala.fi

Jani Ikonen
urheilufysioterapeutti (sert.)
0444918280
jani.ikonen(at)varala.fi


Fysioterapiaharjoittelu

Otamme fysioterapian harjoittelujaksoille keväällä ja syksyllä viimeisen vuoden opiskelijoita 1-2 kappaletta. Harjoittelujaksoihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Tampereen Urheiluakatemian urheilufysioterapeutteihin.