• Contrast
    • Layout
    • Font

Urheilu kartuttaa monenlaista osaamista ja taitoja, joista on hyötyä elämän eri osa-alueilla niin urheilu-uran aikana kuin sen jälkeenkin.

Urheilu opettaa mm. vuorovaikutustaitoja, itsetuntemusta, kriittistä ajattelua ja luovuutta, itseohjautuvuutta, verkostoitumiskykyä, yhteistyökykyä, tunneälyä ja empatiaa, muutosjoustavuutta, kykyä tunnistaa ja kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia erilaisissa ympäristöissä ja kulttuureissa. Kaikki nämä ovat tärkeitä myös tulevaisuuden työelämässä, jonka muutosvauhti kiihtyy koko ajan ja yhä tärkeämmiksi taidoiksi nousevat muun muassa itsensä kehittäminen ja kouluttaminen, muutosvalmius, paineensietokyky sekä yhteistyötaidot.

Työssä menestymiseen vaaditaan oikeanlaista potentiaalia, motivaatiota sekä kokemusta ja osaamista. Urheilu-uralta saadut kokemukset, henkilökohtaiset ominaisuudet sekä kyky motivoitua tehtävästä suoriutumiseen ovat työelämässä hyödynnettäviä ominaisuuksia. Urheilu-uralla karttuneet taidot ja kyvyt vaativat kuitenkin osaamisen sanoittamista, ja siitä syystä urheiluyhteisö on mukana kampanjoimassa ja kannustamassa: #OsaaminenNäkyviin

Urheiluakatemiat ja valmennuskeskukset ovat mukana Osaaminen näkyviin -teemaviikolla. Jaamme somessa viikon aikana erilaisia sisältöjä urheilussa opitun sanoittamisesta. Katso lisää täältä (linkki ohjautuu JOTPA:n sivuille)

Seuraa somessa ja tule mukaan: #OsaaminenNäkyviin


Osaaminen näkyviin -viikko on Jotpan eli Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen organisoima teemaviikko, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä huomaamaan olemassa olevaa osaamistaan ja auttaa tekemään omaa osaamista näkyväksi. Teemaviikkoa on mukana järjestämässä satoja erilaisia toimijoita. Vuonna 2023 Osaaminen näkyviin -viikko on 2.–8.10.2023.

Lisätiedot Osaaminen näkyviin -kampanjasta (JOTPA):
Maikki Siuko, projektikoordinaattori
ext.maikki.siuko@jotpa.fi
+358 295 331 404

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top