• Contrast
    • Layout
    • Font

Nonni, elokuu on jo pitkällä eli uimarilla uusi kilpailuvuosi lähtee liikkeelle. Hain keväällä yliopistoon ensi kertaa tosissaan mutta tällä kertaa koulupaikka jäi haaveeksi. Ens keväänä sitten uudella innolla ja nälällä uudestaan. Nyt aloitin 6kk kestävän työharjottelun, jonka ohella voi harjoitella täysipainotteisesti. Odotan tätä aikaa innolla, terveenä pysyessä tästä on tulossa hyvä kausi!

Meikäläisen viime kausi oli kokonaisuudessaan positiivinen. Vaikka 2018 elokuussa leikattiin umpilisäke ja loka-maaliskuu meni enteroviruksen kourissa, pystyin silti ennätyksiin pitkällä radalla 50m rintauinnissa 28.84 (edellinen 29.22/2017) ja 50m perhosessa 25.54 (25.61/2017). Omat vahvuudet ovat kestävyysominaisuudet ja kun niitä ei ole pystynyt hetkeen harjoittelemaan, ei pidemmiltä matkoilta voi ennätysparannuksia odottaakkaan. Toukokuussa Porissa pystyin takomaan yhden päälajeistani 200m sekauintia ihan kelpo aikaan 2.08.39 (ennätys 2.05.73), joten tekniikka ja nopeus on pysynyt kasassa rikkonaisesta kaudesta huolimatta.

Kalle Pyykkönen
Kalle Pyykkönen

Uinnissa kevät/kesä on pitkän radan (50m) kautta ja syksy vuodenvaihteeseen asti on lyhyen radan (25m) kautta. Lyhyellä altaalla korostuu päädyissä liikkumisen taitavuus, ponnistukset ja vedenalaiset delffiinipotkut. Oma selkeä vahvuus on ponnistukset, joilla voi lyhyellä radalla saavuttaa kovia tuloksia. Pitkän radan kaudella esiin nousee pidemmillä matkoilla raaka uintikestävyys, jota nyt syksyllä voi samalla kohottaa kohti kevättä ja kesää.

Ei muuta kun laitetaas pökköä pesään ja lähetään mettästään uusia ennätyksiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top