• Contrast
    • Layout
    • Font

Tiedotetta päivitetään virallisten ohjeistusten muuttuessa.

Koronaviruksen elinvoimaisuus ja yleistyminen riippuu kaikkien meidän toiminnastamme. Toimimalla vastuullisesti ja noudattamalla ohjeistusta, suojaat itseäsi, läheisiäsi, kavereitasi ja heidän läheisiään. Noudatamme toimintaohjeissa THL:n, Suomen Olympiakomitean ja muiden viranomaisten ohjeistuksia.

  • Harjoituksiin saa tulla vain terveenä. Tämä koskee niin urheilijoita kuin valmentajia. Harjoituksiin ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Jos sairastumisen oireita on, koululaiset ja opiskelijat ottavat yhteyden terveydenhuoltoon oppilaitosten ohjeiden mukaisesti.
  • Opiskelijaterveydenhuollon ollessa suljettuna tai mikäli et kuulu opiskelijaterveydenhuollon piiriin, ota yhteys omaan terveysasemaasi tai terveyspalvelujen neuvontaan 03 10023 tai 03 5657 0023 (joka päivä klo 7 – 22). TAYSin koronaneuvontanumero (24 h) on 03 3116 5333, Yhteydenotto ei koskaan ole turha.

THL:n koronaohjeet: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19?gclid=EAIaIQobChMIk_ybxoGY6wIVDQB7Ch3VXQfWEAAYASAAEgJrpfD_BwE

Urheiluun liittyvät koronaohjeet: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Sääntöjä ja rajoituksia on nyt paljon, ja monta mukavaa yhdessäolon muotoa joudutaan nyt kieltämään. Nautitaan silti, että saamme aloittaa urheiluakatemian treenit toistemme seurassa turvallisesti ja tuloksellisesti.

Tsemppiä uuteen lukuvuoteen 2020–2021!

Tampereen Urheiluakatemian väki
Tiedote on päivitetty 13.8.2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top