• Contrast
    • Layout
    • Font

Morjens!
Viimeiset kaksi viikkoa olen viettänyt leirillä Thaimaan Phuketissa. Harjoittelu, syöminen ja majoittuminen tapahtuu British International Schoolin tiloissa. Alkuleirin sateisista keleistä ja alkaneesta antibioottikuurista huolimatta leiri pärähti mukavasti liikkelle. Lämpöasteet ovat huidelleet alimmillaankin jopa 24°C tuntumassa, ylimmillään noin 35°C. Olotilani on syksyisen sairastelukierteen jälkeen kohentut ja olen saanut jo vedettyä muutaman kovemmankin reenin sekä punttiharjoitteen peruskuntoreenin lomassa.

Leiripaikkana koulu on mitä parhain! Suurimman osan reeneistä olemme saaneet vetää joko kahdeksanrataisella 50 metriä pitkällä altaalla tai 25 metrisellä altaalla. Ruokaa saamme kolmesti päivässä koulun keittiöstä sekä majatalomme jääkaapit ja ruokakaapit ovat pullollaan hedelmiä, mehuja, puuroa yms. “perussafkaa”. Majoitumme siis kolmikerroksisessa talossa jossa on arviolta 15 kuuden hengen makuuhuonetta. Alakerrassa tv, pingis/biljardipöytä… Oheisharjoittelutilat(kuntosali, koriskenttä, jalkapallo-/tenniskenttä, sisähalli) saa käyttöön varaamalla. Tietysti isossa koulussa ei pääse kaikkialle aina kun haluaa mutta usein ollaan pelailemaankin päästy!

Eli ihan lungia menoa on ollut. Kun lähdemme täältä parin päivän päästä pois edessä siintää puolentoista viikon päästä Vaasassa kisattavat lyhyen radan SM-kisat. Sairateluiden vuoksi lajiohjelmani ja matkani poikkeavat normaalista masokistisesta meiningistä hieman, joten neljän päivän kisarupeaman aikana uin “vain” neljä henkilökohtaista lajia (100m&200m sekauintia sekä 50m&100m rintauintia) sekä kolme viestiä (4x100m vapaauintia, 4x100m sekauintia sekä 4x50m vapaauintia sekajoukkueilla (kaksi miestä ja kaksi naista)). Viesteissä on suorafinaalit mutta henkilökohtaisilla matkoilla kisataan ensin alkuerät ja sitten finaalit. Eli muutama startti on odotettavissa. Pitäkää niihin meikäläiselle peukut pystyssä, ajattelin vetää nimittäin niin että rytisee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top