• Contrast
    • Layout
    • Font

Päivitetty 10.9.2018

Olen 23-vuotias rytminen voimistelija Jouki Tikkanen. Harjoittelen kokopäiväisesti huippuvalmentaja Titta Heikkilän opissa Tampereen Sisussa. Edustan edelleen synnyinkuntani Vantaan Rekolan Raikasta. Olen voittanut urallani 18 naisten Suomen mestaruutta, kiertänyt maailman cupia jo 15-vuotiaasta saakka, ja edustanut Suomea kymmenen kertaa arvokilpailuissa.

Urani päätähtäimenä minulla ovat Tokion olympialaiset 2020. Olen tehnyt valtavasti töitä saavuttaakseni rautaisen fysiikan ja hyvän henkisen kantin sekä kartuttaakseni taitojani kansainvälisen huipun tasolle kaikilla neljällä välineellä. Lajini vaatii kovia harjoitusmääriä, ja treenaankin harjoituskaudella noin 30 tuntia viikossa.

Erityisesti vuosi 2018 on osoittanut, että kova työ palkitaan. Olen voimistellut tasaisen varmasti koko kauden ja saavuttanut finaalipaikkoja arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissa. Moskovan Grand Prix:n nauhafinaalin ja Portimãon World Challenge Cupin keilafinaalin neljännet sijat ovat olleet upeita kokemuksia ja kasvattaneet menestyksen ja työnteon nälkääni entisestään.

On hienoa olla Tampereen Urheiluakatemian ja Varalan urheiluopiston Top Teamin jäsen. Meillä on hyvä yhteishenki ja on mukava saada tukea kanssaurheilijoilta. Toivon kaikille parasta menestystä elämässä ja urheilussa, ja olen hyvin kiitollinen kaikesta tuesta. Kiitos oikein paljon! – Jouki

Tähänastisen urani merkittävimpiä saavutuksia ovat:

– 2018 Moskovan Grand Prix, nauhafinaalin 4.

– 2018 Portimãon World Challenge Cup, keilafinaalin 4.

– 2016 EM-kisan 4-ottelufinaalin 17.

– 2016 4-ottelun Pohjoismaiden mestari

– 2015 EM-kisan tiimifinaalin 6.

– 2014 MM-kisan 4-ottelufinaalin 17.

– 18 naisten sarjan SM-kultaa 2011-2018, joista 4 neliottelussa

– 9 naisten sarjan PM-kultaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top