• Contrast
    • Layout
    • Font

19.8. keskiviikkona pidettiin Erasmus+ SCORES -hankkeen verkko-opintojen aloitustapaaminen Sammon keskuslukiolla. Urheilijan kaksoisura- ja työelämätaitoja koutsaavalle kurssille ilmoittautui 25 urheilijaa ja 22 valmentajaa, urheiluoppilaitosten opoa ja urheilukoordinaattoria Tampereen Urheiluakatemiasta.

Koronan vuoksi keväältä lukuvuoden alkuun siirretyssä aloitustapaamisessa käytiin läpi verkko-opintojen rakenteen ja kurssin aikataulujen lisäksi parituntinen urheilupsykologin luento urheilijan pehmeistä taidoista ja niiden hyödynnettävyydestä työelämässä.

Itse verkko-opinnot avattiin 1.9. Tavoitteena on, että syksyn aikana kaikki 25 urheilijaa saavat loppukeskustelujen jälkeen urheilijan kaksoisuratodistuksen, jota voivat tulevaisuudessa hyödyntää omassa työnhaussaan. Mukana olevilla valmentajilla on niin ikään halutessaan mahdollisuus suorittaa kurssin tehtävät ja saada sen päätteeksi urheilijan kaksoisurataitojen ohjaamisesta kertova todistus.

Seuraavaksi verkko-opintoja suorittavat kurssilaiset tapaavat toisensa 17.9. Varalan Urheiluopistolla järjestettävässä Suomen Olympiakomitean ja Tampereen Urheiluakatemian järjestämässä valtakunnallisessa huippuvaiheen kaksoisuraseminaarissa. Valmentajille, urheilijoille ja akatemioiden sekä koulujen tukihenkilöstölle tarkoitettuun maksuttomaan kaksoisuraseminaariin ilmoittautuminen on auki 11.9. asti osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/kaksoisuraseminaari2020

Urheilijan kannattaa varautua tulevaan monestakin syystä
Holistinen urheilu-ura tarkoittaa urheilijan elämänuran näkemistä kokonaisuutena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top