• Contrast
    • Layout
    • Font

Kaksoisurakurssi saa jatkoa

Varalan Urheiluopisto ja Tampereen Urheiluakatemia ovat olleet partnerina 2,5 vuotta kestävässä urheilijan kaksoisuraan ja urheilu-uran aikana syntyvään osaamiseen syventyvässä Erasmus+ Sport SCORES -hankkeessa (Developing Skills & Competences resulting in Employability Through Sport in Europe).

Viime vuoden lopussa saavutettiin hankkeessa merkittävä etappi, kun 18 pilottikurssin suorittanutta urheilijaa saivat todistukset verkko-opintojen menestyksekkäästä suorittamisesta ensimmäisenä ryhmänä kuuden partnerimaan joukosta. Valmistuneiden urheilijoiden lisäksi todistuksen kurssin suorittamisesta saivat myös ne valmentajat, jotka omalta osaltaan suorittivat valmentajille suunnatut opinnot samaan aikaan urheilijoidensa kanssa.

Pilottikurssin jälkeen urheilijoilta ja valmentajilta kerätyn palautteen perusteella kurssille on olemassa selvä tarve myös jatkossa. Opintokokonaisuus tullaankin näkemään Tampereen Urheiluakatemian kaksoisuratuen valikoimassa heti ensi syksynä. Ilmoittautuminen kurssille aukeaa kesäloman jälkeen.

Lue lisää hankkeesta Opetushallituksen verkkosivuilta: ”Urheilija nähdään kokonaisvaltaisesti ihmisenä, ei vain urheilijana” – SCORES-hanke valmistaa urheilijoita ja heidän valmentajiaan kaksoisuraan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top