• Contrast
    • Layout
    • Font

Mörjens!

Meikälle kuuluu hyvää. Ehjän syyskauden päätteks oli mukava lähteä paahtaan uutta kautta. Ekaa kertaa pitkään aikaan tehtiin kunnon ”reenijakso” ettei kisailtu kovinkaan paljon(tammi-maaliskuu). Nyt viime lauantaina 10.03. oli Kalevan kotialtaassa Manse-uinnit, joissa uin reenikauden vaiheeseen nähden kivasti, 100m vaparia 53.9 (+0.7s), 200m sekaria 2.10.4 (+4.1s) ja 100m selkää 1.01.7 (+2.4s).

Viime syksyyn lähdettiin uusin ajatuksin, kun harjottelua muutettiin palvelemaan enemmän 400m sekauintia kuin 200m kyseistä matkaa. Reenaus ei radikaalisti ole muuttunu mutta metrejä altaassa ja kynnysalueen työskentelyä tulee huomattavasti enemmän kuin aiemmin. En tiiä asuuko mussa joku masokisti mutta kyllä tää on ollu mukavaa puuhaa! Ollaan pystytty vetämään reeniä suunnitellusti nyt jo elokuusta tänne maaliskuulle saakka ja mies on rautasessa kunnossa. Seuraava isompi koitos on reilun kolmen viikon päästä Tukholmassa järjestettävä Swim Open, paikalle saapuu arvokisamitalisteja ainakin Euroopasta. Tulossa kivat karkelot!

Kevään 2017 jälkeen arkeen ei oo kuulunu muuta säännöllistä työskentelyä kuin urheilu. Jotakin pienimuotoista työtä on haettu mutta perus 8h työpäivä ei reeniohjelman kanssa natsaa millään, ratavuorot on meillä lähes poikkeuksetta vakiot (arkiaamut n. 7-9, illat 15-16.30). Pieni tunne on syttyny, että jotakin vois alkaa jossain kohtaa opiskella. Mille alalle on vielä pieni kysymysmerkki mutta eiköhän se tästä vielä selviä. Mää meen tästä nyt syömään, että jaksaa illalla vetää taas tehoreenit. Näkemiin!

Kalle Pyykkönen, TopTeam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top