• Contrast
  • Layout
  • Font

Kokoamme suomalaisurheilijoiden ENERGIAA-tiimin – hae mukaan!

”Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO, haluaa auttaa suomalaisia urheilijoita kohti tavoitteitaan. ENERGIAA-tiimiin valitaan eri urheilulajien lahjakkuuksia ympäri Suomen. Kaikki ENERGIAA-urheilijat jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.

Pieni ja pippurinen Suomi haluaa edelleen menestyä kansainvälisesti urheilukentillä. Se vaatii yrittäjähenkeä, paikallista voimaa ja kykyä uusiutua muuttuvan maailman vaatimusten mukaisesti. Sitä samaa tekee myös SEO – kotimainen, paikallinen, yrittäjävetoinen, uusiutuva.”

 1. SEO:n ENERGIAA-tiimiin valitaan eri urheilulajien potentiaalisia menestyjiä ympäri Suomen.
 2. Tiimiin valitaan urheilijoita, jotka jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.
 3. Kaikki ENERGIAA-urheilijat saavat 5 000–10 000 euron stipendin harjoittelunsa ja kilpailemisensa tueksi, laadukkaamman arjen mahdollistamiseen vuoden 2019 aikana.
 4. ENERGIAA-tiimiin 2019 valitaan yhteensä 3–4 urheilijaa, joista 1–3 avoimella haulla.
 5. Tiimiin voi hakea 60 sekunnin mittaisella esittelyvideolla, jossa hakija voi kertoa perustelut, miksi juuri hän olisi sopiva urheilija ENERGIAA-tiimiin. Lisää hakemukseesi myös vapaamuotoinen cv.
 6. SEO pidättää oikeuden käyttää hakemusvideoita omassa markkinoinnissaan.
 7. Hakuaikaa on 10.2.2019 asti, ja valitut urheilijat julkaistaan helmikuun aikana.
 8. SEO perustaa kotisivuilleen ENERGIAA-blogin, jossa urheilijat raportoivat säännöllisesti harjoittelustaan, kilpailemisestaan, tavoitteistaan ja ajatuksistaan vuoden varrella.
 9. Tiimiin valitut urheilijat esitellään maaliskuun alussa järjestettävässä tiedotustilaisuudessa.
 10. ENERGIAA-tapaamisia järjestetään avaustapahtuman lisäksi 1–3 kappaletta. Silloin mukana ovat kaikki tiimin urheilijat.

Hakemusvideoiden linkit ja cv:t 10.2. mennessä osoitteeseen: energiaa@seo.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top