• Contrast
    • Layout
    • Font

TERVETULOA KUNTOTESTAUSPÄIVILLE 2020

Tapahtumapaikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola

Ajankohta: 26.-27.3.2020 & maksuton valmennuksen ekstrapäivä 28.3.

Teemana kestävyyden testaaminen ja näyttöön perustuva kestävyysvalmennus

Kuntotestauspäivät 2020 järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 26.–27.3.2020. Päivät ovat alan toimijoiden tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Tänä vuonna päivien teemana on tavoitteellisten kilpakuntoilijoiden ja urheilijoiden kestävyysominaisuuksien testaaminen. Lisäksi lauantaina 28.3 on tarjolla jälleen kaikille avoin ja maksuton valmennuksen ekstrapäivä, jossa aiheena on näyttöön perustuva kestävyysvalmennus.

Päivien ohjelman ja ilmoittautumistiedot löydät KTP20-tapahtumasivustolta

Kansainvälinen pääluennoitsijamme on professori Stephen Seiler (University of Agder, Norway). Hän tulee luennoissaan valottamaan norjalaisen kestävyyssuorituskyvyn testaamisen saloja sekä kertomaan polarisoidun harjoittelun parhaista käytännöistä. Norjalaista testaus- ja valmennusosaamista päiville tuo myös tohtorikoulutettava Guro Strøm Solli (Nord University, Norway), joka luennoi norjalaisten maastohiihtäjien testauksesta sekä avaa kaikkien aikojen menestyneimmän naishiihtäjän Marit Bjørgenin harjoittelun ohjelmointia. Pohjoismaista pakettia täydentää Liikuntatieteen dosentti Marko Laaksonen (Mid Sweden University), joka tulee luennoimaan Ruotsalaisten hiihtäjien ja ampumahiihtäjien testauksesta ja harjoittelusta. Lisäksi Kuntotestauspäivillä ovat mukana Suomen kovimmat kestävyyden testaamisen ja näyttöön perustuvan kestävyysvalmennuksen asiantuntijat.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja tapaamaan muita alan toimijoita! Liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen huomattavasti edullisempaan hintaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 4.3.2020.

Kuntotestauspäiviä voi seurata myös livestriimin välityksellä!

Kuntotestauspäivät ja valmennuksen ekstrapäivä ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna, mutta jos et pääse paikalle, niin voit seurata kaikkia päivien luentoja etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tilaamalla KTP20-striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata livelähetystä päivien kaikista luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Päivien jälkeen luentotallenteet ovat oppilaitoksen/organisaation käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen viiden vuoden ajan kuvauspäivästä lähtien.

Tilaa KTP20-striimi 18.3.2020 mennessä

Lisätietoja ohjelmasta: Jonne Kamsula, jonne.kamsula@lts.fi / puh. 050 310 5423

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Linda Raivio, linda.raivio@lts.fi / puh. 010 778 6602

Seminaarin aihetunnisteet:

‪#‎KTP20 ‪#‎kuntotestaus #pajulahti

Kuntotestauspäivät ovat kuntotestauksen tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Päivät on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1990. Päivillä välitetään tieteelliseen näyttöön perustuvaa tietoa, keskustellaan kuntotestauksen laadusta sekä alaa koskevista yhteisistä linjoista. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 200–300) ovat kuntotestauksen ammattilaisia, fysioterapeutteja, valmentajia ja muita terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Päivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä kumppanuudessa Liikuntakeskus Pajulahden kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top