• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen Urheiluakatemia ja Varalan valmennuskeskus ovat kumppanina eurooppalaisessa urheilijoiden työllistymistä edistävässä SCORES-hankkeessa (Developing Skills & Competences resulting in Employability Through Sport in Europe). Hankkeessa tavoitteena on selvittää työnantajien odotuksia urheilijoita kohtaan; auttaa urheilijoita tunnistamaan ja tuomaan esille uran aikana kehittynyttä osaamistaan sekä vahvistaa valmentajien ja taustajoukkojen kaksoisurataitoja.

Hanke kokoaa yhteen oppilaitosten, urheiluseurojen ja työelämän tahot kuudesta maasta: Espanjasta, Italiasta, Suomesta, Bulgariasta, Belgiasta ja Hollannista.

2,5 vuotta kestävän hankkeen kick off -tapahtuma pidettiin Espanjan Sant Cugat’ssa 23.-24.1.2019. Mukana olivat edustajat kaikista kuudesta maasta sekä paikallisen yhteistyöverkoston tahoja urheiluseuroista, työelämästä ja Sant Cugat’n kaupungin johdosta. Ohjelmassa oli tutustumisen sekä projektisuunnitelman läpikäynnin lisäksi vierailut paikalliseen ESADE-yliopistoon, urheiluseura Club Junioriin sekä CAR Centre d’Alt Rendiment Esportiu -valmennuskeskukseen.

Tampereen Urheiluakatemia ja Varalan valmennuskeskus odottavat innolla tulevaa hankekautta ja mahdollisuuksia kehittää urheilijan kaksoisuraa yhteistyössä eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Hankkeen kumppaneille jaettiin Sant Cugat’n kaupungin tiedotustilaisuudessa pienet muistot. Kuvassa vasemmalta oikealle Albert Busquets, Mauri Benito, Ilaria Bianconi, Nancy Lesire, Petteri Luukkainen, Vanina Milanova, Alberto Bichi ja Stephan Hakkers.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top