• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen Sisun joukkue Minetit voimisteli joukkuevoimistelun MM-kisoissa upeasti hopealle. 

Minetit
Minetit

Minettien kapteeni Ella Ratilaisen kommentti kisoista: –  Tänään oli upea fiilis matolla ja annoimme itsestämme kaiken. Tällä kertaa se riitti hopeaan, johon voimme olla tyytyväisiä vaikean kauden jälkeen.

Voimistelijat: Camilla Berg, Venla Niemenmaa, Emmi Nikkilä, Siiri Puuska, Ella Ratilainen, Riina Ruismäki, Viivi Saarenrinne, Pihla Silvennoinen ja Milja Vuorenmaa

Vastuuvalmentajat: Teija Kukkala ja Titta Heikkilä

Koreografi: Antton Laine

Jouki Tikkanen oli EM-kisojen yksilökilpailun karsinnan 21:s, SM-kisat jo ovella

Seitsemättä kertaa EM-kisoissa Suomea edustanut Jouki Tikkanen voimisteli hienot suoritukset pallo- ja vanneohjelmissa, joista hän sai pisteet 18,300 ja 18,200. Keila- ja nauhaohjelmissa tapahtuneet pudotukset tiputtivat suomalaisen pistepottia ja hän oli yhteistuloksissa 23:s. Maanantain pitkän matkustuspäivän jälkeen Jouki Tikkanen on palannut heti treenisalille Bakun EM-kisoista. Vanne- ja keilaohjelmiin on tehty muutamat tekniset lisäykset, mutta muuten Rekolan Raikasta edustava voimistelija keskittyy tällä viikolla vain ylläpitämään ohjelmakuntoa.

Kun Jouki Tikkanen oli nelivuotias, vei voimistelijan äiti hänet ensimmäistä kertaa rytmisen voimistelun treeneihin. Tuosta päivästä ollaan päästy pitkälle, ja nyt 23-vuotias Tikkanen voimistelee täysipäiväisesti ammatikseen. Viikonloppuna 24.-26.5. Turussa kisattavat SM-kisat ovat voimistelijalle uran kahdennettoista.

TSEMPPIÄ TOP TEAM URHEILIJAMME JOUKI TIKKA SM-KISOIHIN

getty_tikkanenjouki20160421

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top