• Contrast
    • Layout
    • Font

Tamperelaisittain moro! Olen 23-vuotias manselainen leppoisa mutta luonnollisesti armoton judoka. Ipponien heittelyn lomassa syvennyn laskentatoimen hienouksiin Tampereen yliopistolla kauppatieteiden maisteriksi opiskellen. Niinä hetkinä kun en juokse Nääshallilla, yliopistolla tai niiden välillä, tykkään kuunnella musiikkia, lueskella ja katsella elokuvia.

Kilpailen aktiivisesti alle 90-kiloisten painoluokassa, mutta välillä tulee käytyä kiusaamassa myös isoja poikia alle 100-kiloisten sarjassa. Pikkunaperosta tähän päivään saakka olen ylpeänä edustanut menestyksekästä Tampereen Judoa. Päiväni kuluvat siis pitkälti toisessa kodissani Nääshallissa ”Nässyn hurjien” kanssa vääntäessä. Monipuolisuutta Nässyllä nujuamiseen tuo leirit ja kilpailut ympäri Suomea ja rajojen ulkopuolella. Viime vuonna ulkomaan vuorokausia tulikin pyöreät 100!

Judoa jo 16 vuotta tavoitteellisesti treenanneena on hyllylle eksynyt jo mitali poikineen, mutta parhaimmat saavutukseni ovat kaksi World Cup –mitalia Tallinnasta ja Chilestä, sekä tuore European Cupin voitto kotona Tampereella. Myös pari yleisen sarjan Suomen mestaruutta löytyy taskun pohjalta. Kuulun Suomen Judoliiton 1-maajoukkueeseen, joka tunnetaan toiselta nimeltään myös olympiaryhmänä. Urani päätavoite onkin päästä vuoden 2020 Tokion olympialaisiin ja luonnollisesti menestyä niissä mahdollisimman hyvin. Leuka rinnassa siis kohti uusia treenejä. Mitä kovempaa, sen kovempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top