• Contrast
    • Layout
    • Font

Noniin! Mukavaa alkanutta talvea kaikille ja tässä onkin syksyn mittaan tapahtunut muutoksia omalla uralla, joihin palaan myöhemmin, mutta kerron aluksi hieman menneestä pelikaudesta. Kevätharjoittelukausi sujui hyvin, mutta juuri pelikauden kynnyksellä loukkasin rannetta punttisalilla ja ensimmäiset pelit jäivät välistä. Onneksi isommilta loukkaantumiselta vältyttiin ja kesäkuusta pääsin tositoimiin.

Tälle kesälle oli pelipaikka vaihtunut ja tykkäsin pelata uudella paikalla polttolinjassa. Pelit sujuivat omalta kohdalta ihan kohtalaisesti, mutta täysin tyytyväinen ei voi kuitenkaan olla. Paljon kehitettävää jäi tuleville vuosille, kuten kuuluukin. Joukkueen tavoitteena oli nousta superpesikseen, mutta valitettavasti tämä tavoite ei täyttynyt ja pelit päättyivät välierissä, joista Pöytyä jatkoi karsintaotteluihin. Vaikka peli oli kesän mittaan nousujohteista, ei siitä huolimatta parasta palkintoa kovalle työlle saatu.

Nyt uusi harjoituskausi on polkaistu käyntiin ja kuten aluksi sanoin, on muutoksia tapahtunut. Pelaan ensi kesän kasvattajaseurassani Siilinjärven Pesiksessä ja ura jatkuu uudessa, itselle jo aiemmin tutussa seurassa. Syksyn ja alkutalven olen harjoitellut Tampereella, mutta joulukuun aikana on tarkoitus muuttaa Savon suuntaan. Tampereelta onkin jäänyt hyviä muistoja niin urheilun, kuin siviili elämän puolelta.

Täällä Tampereella ollessa opiskelin itselleni insinöörin tutkinnon ammattikorkeakoulusta, mutta se ei tarkoita, että urheilu-urasta olisi täytynyt tinkiä. Päinvastoin. Olen pystynyt keskittymään hyvin myös urheiluun ja ottanut isoja kehitysaskeleita omalla urheilijan uralla.
Mielestäni Tampere on ollut loistava paikka yhdistää nämä kaksi asiaa, huippu-urheilu ja opiskelu. Siitä iso kiitos Tampereen Urheiluakatemialle, kouluille ja yhteistyökumppaneille, jotka tämän mahdollistavat. Tottakai myös MansePP:lle ja taustalla toimiville lukuisille ihmisille kiitos, että on saanut pelata loistavassa seurassa.
Nyt kuitenkin uudet haasteet odottavat muualla ja Tampereelle palataan viimeistään ensi kesänä, tosin vieraspaidassa. Hyvää joulun odotusta ja tulevaa uutta vuotta kaikille!

– Sampo –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top