• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetusalue hakee nuoria kesätöihin!

Tampereen kaupunki on ottanut nuoria opiskelijoita ja urheilijoita kesätöihin jo useamman vuoden ajan. Tulevana kesänä kaupunki haluaa edelleen tarjota nuorille kesätyömahdollisuutta.

Hakuilmoitus

Haemme nuoria työskentelemään Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelualueen työtehtäviin. Työntekijöiden työnkuva sisältää liikunnan ohjausta kesäkerhoissa ja liikunnallisen toimintakulttuurin edistämistä. Työntekijöiden työt sijoittuvat kesä-heinäkuulle. Työsopimukset kestävät muutamasta viikosta kahteen kuukauteen.

Tampereen kaupungin vuoden 2021 kesätyönhaku avautuu tammikuun lopussa ja päättyy helmikuun puolivälissä. Haku toteutetaan sähköisesti. Tässä linkki hakupalveluun: Kuntarekry kesätyö Tampere

Kasvatus- ja opetuspalveluiden liikunnan ohjaajan tehtäviin hakijat valitsevat kesäohjaajahaun ja sieltä voi hakea mm. liikunnan ohjaajaksi.

Tehtävänimike: Kesäohjaaja

Kelpoisuusvaatimukset: Joko kasvatus- ja opetusalan (lähihoitaja, sosionomi, kasvatustiet. kandi, luokanopettaja, kielten) opiskelija tai liikunnan opiskelija/harrastaja. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tehtävänkuvaus: Tehtävät sijoittuvat koululaisten kesäkerhoon ja/tai päiväkotiin. Kesätyöntekijän tehtävänä on järjestää toiminnallisia aktiviteetteja joko liikunnassa, vieraissa kielissä tai muussa kesäleikkitoiminnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top