• Contrast
    • Layout
    • Font

Uusi lukuvuosi alkaa

Akatemiajäsenyyden infopaketti avuksi lukuvuoden 2016-17 alkuun:

Toisella asteella opiskelevat

SamKen ja Tredun urheilulinjoille hyväksytyt urheilijat ovat automaattisesti Tampereen Urheiluakatemian jäseniä, eikä heidän tarvitse hakea jäsenyyttä erikseen. Muissa toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevat (Tampereen muut lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) urheilijat, jotka eivät jo ole hakeneet ja tulleet valituksi akatemian jäseniksi aiemmin, voivat hakea sitä hakulomakkeella, joka löytyy Urheiluakatemian nettisivuilta kohdasta Hae jäseneksi. Haku on mahdollista syksyisin elo-syyskuussa ja keväisin tammikuussa.

Aiempien vuosien tapaan toisella asteella opiskelevat akatemiaurheilijat eivät maksa akatemian jäsenmaksua vaan ainoastaan Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen käyttömaksun. Lukuvuonna 2016-17 maksu on 35 euroa ja se maksetaan Tampereen kaupungin liikuntapalveluissa Ratinan rantatie 1:ssä. Käyttöoikeus merkitään lukuvuositarralla Urheiluakatemian jäsenkorttiin. Mikäli urheilijalla ei vielä ole korttia tai se on hukkunut, uuden voi ostaa liikuntapalveluilta kahdeksan euron hintaan. Liikuntapalveluilla on akatemiaurheilijoista lista, jonka perusteella kortteja luovutetaan.

Korkea-asteella opiskelevat ja välivuotta viettävät

Jos et ole vielä akatemian jäsen, voit hakea jäsenyyttä hakulomakkeella, joka löytyy Urheiluakatemian nettisivuilta kohdasta Hae jäseneksi. Haku on mahdollista syksyisin elo-syyskuussa ja keväisin tammikuussa.

Vanhat jäsenet maksavat vuosittain lokakuun loppuun mennessä akatemian jäsenmaksun sekä Tampereen kaupungin liikuntapaikkojen käyttömaksun. Maksuohjeet molempien maksujen suorittamiseen alla.

Urheiluakatemian jäsenmaksu (20 euroa lukuvuonna 2016-17) suoritetaan Varalan Urheiluopiston tilille: Nordea, FI67 2236 3800 0036 30. Kirjoita viestikenttään: Urheiluakatemian jäsenmaksu ja oma nimi. Oma nimi on tärkeä kirjata etenkin jos jokin muu taho, esimerkiksi seura maksaa jäsenmaksun. Lukuvuositarran voi lunastaa maksukuittia vastaan oman oppilaitoksen yhteyshenkilöltä, Varalan Urheiluopistosta vastaanotosta tai Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen toimistosta, joista kaikista löytyy lista akatemiaurheilijoista.

Kaupungin liikuntatilojen käyttömaksu (35 euroa lukuvuonna 2016-17) maksetaan Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen toimistossa osoitteessa Ratinan rantatie 1. Maksua vastaan omaan jäsenkorttiin saa uuden lukuvuositarran. Mikäli kortti on hukkunut, uuden voi lunastaa liikuntapalveluilta kahdeksan euron hintaan.

Unipoli Sportin käyttö muuttuu tämän lukuvuoden alusta korkeakoulujen akatemiaurheilijoille maksulliseksi. Hinta lukuvuodelta on 40 euroa (norm. 68 euroa). Lisätietoja oman oppilaitoksen Urheiluakatemian yhteyshenkilöltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top