• Contrast
    • Layout
    • Font

Aarne Pitkänen @talouskoutsi

Tampereen Urheiluakatemia ja Aito Säätöpankki aloittivat yhteistyön vuonna 2018. Yhteistyön myötä Aito Säästöpankki tarjoaa Tampereen Urheiluakatemian urheilijoille mahdollisuuden oman talouden valmennukseen.

Uudesta palvelusta on nyt kokemusta pian yhden lukuvuoden verran ja palaute käynneistä on ollut erittäin positiivista. Sanoista on menty tekoihin ja vastaanotolla käyneiden urheilijoiden kanssa on tehty konkreettisia toimenpiteitä, joilla taloudenhallinta on saatu lähtemään hyville urille. Aito Säästöpankki, talousvalmentaja Aarne Pitkänen ja Tampereen Urheiluakatemia ovat olleet tyytyväisiä molemmin puoliseen yhteistyöhön sekä siihen, miten positiivisesti ja vaivattomasti yhteistyö on sujunut puolin ja toisin urheilijoiden kanssa.

Aarne Pitkänen
Aarne Pitkänen

Usein kysytyt kysymykset

Millainen on talousvalmentajan työnkuva?

Aito Säästöpankki tarjoaa Tampereen Urheiluakatemian jäsenmaksun maksaneille jäsenurheilijoille mahdollisuuden talousvalmentajaan. Talousvalmentaja tapaa urheilijoita Varalassa tai Aito Säästöpankin konttoreissa ja on ollut mukana myös erilaisissa Tampereen Urheiluakatemian tapahtumissa. Aito Säästöpankissa asiakkuusjohtajana toimivan Aarnen työnkuvaan kuuluu myös omassa esimiestyössään tiiminsä valmentaminen. Näin itsekin kilpaurheilutaustan omaavan talouskoutsin on luontevaa tehdä tiivistä, valmentavaa yhteistyötä myös urheilijoiden kanssa. Tapaamiskerroilla voidaan käydä läpi asioita urheilijan sponsorointikuvioista lainan maksamiseen tai esimerkiksi tehdä omistusasunnon hankintaan tähtäävää suunnitelmaa, jos sellainen on urheilijalle ajankohtaista.

Milloin tulla ensimmäisen kerran juttusille?

Oikea ajankohta on nyt. Haluamme Aito Säästöpankin ja Tampereen Urheiluakatemian puolesta korostaa, että kynnys tapaamiseen pidetään hyvin matalana. Urheilijan uralle ei ole hyväksi, jos talousasiat stressaavat. Tästä syystä palvelu on perustettu.

Aarneen voit ottaa yhteyden silloin kuin talousasiat askarruttavat, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Soita, laita viestiä tai WhatsAppia – milloin vain!

Mitä hyötyjä urheilijalle on käynnistä?
Tapaamisessa kartoitetaan urheilijan kaksoisuran nykytila, talouteen keskittyen. Konkreettisia asioita, joita talousvalmentajan kanssa käydään ovat esimerkiksi opintolaina-asiat, vakuutukset, sponsorointikuviot, varojen kerryttäminen, laskujen maksaminen…  Lisäksi käydään läpi suunnitelma pitkällä aikavälillä myös urheilu-uran jälkeinen aika huomioiden. Talousvalmentaja ohjaa urheilijaa ottamaan vastuuta omasta tulevaisuudesta, sekä yhdessä urheilijan kanssa luodaan häikäisevä suunnitelma tulevaisuuteen.

Aarnen vinkit

Taloutta voi ja pitää treenata.

Maksuhäiriömerkinnät ovat myrkkyä ja pikavipit dopingia.

Säästä pitkäjänteisesti hyvän ja pahan päivän varalle.

Ota rohkeasti yhteyttä talousvalmentajaan

Miten voin ottaa yhteyttä talousvalmentajaan?

WhatsApp 0407626993

@talouskoutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top