• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen Urheiluakatemia järjestää maanantaina 6.5. akatemian kevättapaamisen Varalan Urheiluopistolla. Kevättapaamisen aihe on nukkumalla menestykseen ja tapahtumassa on puhujana unilääkäri Henri Tuomilehto. Tuomilehdon luento käsittelee nukkumisen vaikutuksia muun muassa palautumiseen ja harjoitteluun.

Henri Tuomilehto – nukkumalla menestykseen
Henri Tuomilehto – nukkumalla menestykseen

Henri Tuomilehdolla on yli viidentoista vuoden kokemus unesta sekä unihäiriöistä ja niiden hoitamisesta. Perustamansa Oivaunen kolmen uniklinikan johtamisen lisäksi, Tuomilehto tekee tutkimustyötä ja kehittää univalmennusmenetelmiäsuomalaisille urheilijoille. Tuomilehto on johtanut esimerkiksi tutkimusta, jossa osoitettiin ensimmäisenä maailmassa terveellisten elämäntapojen hyödyllinen vaikutus uniapnean hoidossa. Lisäksi Tuomilehto on tehnyt yhteistyötä HJK:n jalkapallojoukkueen, Ilveksen ja Kalpan jääkiekkojoukkueiden sekä Puolustusvoimien Urheilukoulun kanssa.

Tapahtumassa on käytössä Mentimeter -sovellus, jonka avulla yleisö pystyy, älylaitteidensa avulla, osallistumaan luentoon lähettämällä Tuomilehdolle kysymyksiä luennon aikana. Luennon jälkeen lähetettyjen kysymysten pohjalta käydään keskustelutilaisuus.

Ilmoittautuminen luennolle: https://www.lyyti.fi/reg/Tampereen_Urheiluakatemia_Henri_Tuomilehto_0357?fbclid=IwAR39knmmBEz2-MzXUYPezXoxmi9nj6Z5C1lssVo6T30EBvmegzNubzjs_zs

Tapahtuman aikataulu

15.30             Ovet aukeavat

16.00             Nukkumalla menestykseen -luento

17.30             Keskustelutilaisuus aiheesta yleisön kysymysten pohjalta

18.00             Tapahtuma päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top