• Contrast
    • Layout
    • Font

TÄYSII 2019

12 eri alan osaajaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen. He antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Tapahtuma järjestetään Tampere-talossa lauantaina 16.11.2019. TÄYSII 2019 -seminaarin teemana on Rohkeus.

Olympiapikaluistelija Mika Poutala oli päässyt palkintopallille maailmancupissa aika ajoin jo vuodesta 2007. Kuitenkin 2010 vuoden olympialaisten jälkeen, ylirasitustilan seurauksena, tuli pitkä ja haastava jakso ilman menestystä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Mika Poutala kertoo, kuinka hän päätti urheilijaksi vanhalla iällä 31-vuotiaana laittaa kerran vielä kaiken peliin ja raahasi perheensä Kanadaan vuonna 2015. Rohkeus hypätä tuntemattomaan maksoi saman tien takaisin. Seuraavan kolmen vuoden aikana Mika teki useita uusia Suomen ennätyksiä ja antoi vielä kerran mahdollisuuden unelmalleen, olympiakullan voittamiselle. 


Liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo uskaltaa sanoa suoraan, miten asiat on hänen mielestään ovat. Hän on läpi elämänsä tehnyt rohkeasti asioita täysillä, sen sijaan että olisi hiihtänyt puolilla valoilla. Harkimolla onkin ollut kymmeniä yrityksiä ja hän on saanut aikaan isoja asioita. Harkimo tuli tunnetuksi vaativasta yksinpurjehduksestaan maapallon ympäri. Tämän jälkeen hän nosti jääkiekkojoukkue Jokerit useaan Suomen mestaruuteen ja rakennutti Hartwall Arenan. Harkimo tunnetaan myös muun muassa Diili-tv-ohjelman vetäjänä sekä startup Liike Nytin rohkeana visionäärinä.

Tampereen Urheiluakatemialla on tapahtumaan pääsylippua ja haluamme antaa joillekin teistä mahdollisuuden osallistua seminaariin. Jos kiinnostuit laita meille sähköpostia: tampereenurheiluakatemia@varala.fi

TÄYSII 2019 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top