• Contrast
    • Layout
    • Font
Kuva: IBL/Pelle T Nilsson /IBL
Kuva: IBL/Pelle T Nilsson /IBL

Kokenut moottoriurheilija Emma Kimiläinen aloittaa urheilujohtamisen opinnot Varalan urheiluopistossa. Varala lanseerasi keväällä kansainvälisen urheilujohtamisen koulutuksen – International Sports Manager Program – joka toteutetaan yhteistyössä Proftrainingin ja yhdysvaltalaisen United States Sports Academy (USSA) -yliopiston kanssa. Kimiläinen liittyy nyt osaksi tutkintoa suorittavien opiskelijoiden ryhmää.

“Olen jo jonkin aikaa miettinyt, miten voisin täydentää omia opintojani”, kertoo vuonna 2012 tradenomiksi valmistunut Emma, joka ajaa tänä vuonna kansainvälistä W Series -sarjaa ainoana suomalaiskuljettajana: ”Tämä tutkinto tarjoaa urheilujohtamiseen kansainvälisen, yliopistotasoisen näkökulman, mutta soveltuu suoritettavaksi myös vaativamman urheilu-uran ohessa. Siksi tämä oli minulle juuri nyt hyvä valinta.”

“On hienoa, että Emman kaltaiset lahjakkaat urheilijat ajattelevat tulevaisuuttaan oman urheilu-uransa aikana. Uskon vahvasti siihen, että jo oman urheilu-uran aikana tehdyt panostukset tulevaisuuteen maksavat itsensä takaisin nopeasti. Toivotamme Emman lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan Varalaan”, sanoo Varalan toimitusjohtaja Riku Granat.

Urheilujohtamisen opiskelu toteutetaan pääosin etäopiskeluna verkossa United States Sports Academyn – yliopiston opettajien ohjauksessa. Opiskelujen lopussa opiskelijat kokoontuvat yhteiselle lähiopetusjaksolle. Koulutusohjelma on englanninkielinen. Ohjelma on mahdollista suorittaa työn tai urheilun ohessa ja se on kestoltaan noin 8 kuukautta. Koulutus antaa valmiuksia kansainvälisen urheilujohtamisen tehtäviin. Ohjelman suoritettuaan opiskelijat liittyvät USSA-yliopiston alumnikuntaan, mikä avaa mahdollisuudet verkostoitua kansainvälisesti tuhansien urheilujohtamisen ammattilaisten kanssa. Koulutuksen keskeisiä osaamisalueita ovat urheiluhallinto, urheilumarkkinointi, urheilufasiliteetit ja – tapahtumat, urheilu liiketoimintana sekä henkilöstöhallinto, turvallisuus ja PR.

Haku koulutukseen on auki. Lisätietoa ja ilmoittautuminen https://varala.fi/en/international-certification-in-sports-management/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top