Nuoren kilpaurheilijan polku

Haku nuoren kilpaurheilijan polulle lukuvuosi 2024-2025

Tampereen yläkoululaisilla on mahdollisuus hakea linjalle, jossa oppilaan ja perheen kanssa käydään keskustelu ja tehdään suunnitelma miten kansalliselle tai kansainväliselle huipulle tähtäävän nuoren urheilijan koulunkäynnin ja valmennuksen yhdistäminen voidaan mahdollistaa jo yläkoulussa. Toiminnan keskeinen teema on opetuksen ja urheilun on yhteensovittaminen, yksilöllinen ja joustava järjestäminen yhteistyössä perheen kanssa. Koulu on yksi tiimin jäsen urheilevan oppilaan arjessa.

Nuoren kilpaurheilijan polulle haetaan urheilevia oppilaita, jotka aloittavat yläkoulunsa elokuussa 2024. Hakijana voi olla oppilas mistä tahansa Tampereen yläkoulusta. Kohderyhmänä erityisesti ne oppilaat, jotka harrastavat lajeja, joissa on paljon leirityksiä, ulkomaanmatkoja ja urheilullinen huippu saavutetaan nuorena. Mukaan tarvitaan nuori, perhe, koulu ja valmennus.

Nykyiset seiskaluokkalaiset voivat hakea nuoren kilpaurheilijan polulle tulevalle kahdeksannelle luokalle, jos oppilaan urheilulliset tavoitteet ja vaatimukset tarvitsevat yllä olevaa urheilun ja koulun yhteensovittamista.

Oppilas hakee linjalle alla olevasta linkistä. Hakuaika 1.12.2023-7.1.2024.